• Transport = Teamwork

  Lastige lading? Onze specialiteit!

   

  Scroll naar beneden voor meer informatie.

 • Transport = Teamwork

  Lastige lading? Onze specialiteit!

   

  Scroll naar beneden voor meer informatie.

 • Transport = Teamwork

  Door de grote diversiteit in het wagenpark heeft Zwatra voor (bijna) elke lading het juiste materiaal.

   

  Scroll naar beneden voor meer informatie.

 • Transport = Teamwork

  Zwatra is gespecialiseerd in exceptioneel transport. Zwaar, lang of breed?  Nederland, Duitsland of Europa? Zwatra is de specialist!

   

  Scroll naar beneden voor meer informatie.

 • Zwatra Industriële Verhuizingen

  De verzorging van de gehele coördinatie van industriële verhuizingen.

Industriële verhuizingen

Zwatra Transport vervoert zware materialen en zorgt ook voor het plaatsen ervan. Industriële verhuizingen – want daar praten we dan over – vormen een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Zwatra Transport. Een logisch onderdeel, want industriële verhuizingen liggen vaak in het verlengde van Zwaar Transport. De materialen moeten van hun plaats gehaald worden voordat ze vervoerd kunnen worden of juist na aflevering (weer) op hun plaats worden neergezet.

Gehele coördinatie van industriële verhuizingen

Zwatra Transport ziet industriële verhuizingen als projecten waarvoor Zwatra de gehele coördinatie verzorgt. Dat begint bij het aanvragen van de vergunningen en eindigt pas als alles op de juiste plaats staat. Het doel is om de opdrachtgever alle zorgen van de industriële verhuizingen uit handen te nemen. Wij hebben niet alleen de juiste transporteurs, projectleiders, uitvoerders en riggers, maar ook de juiste materialen, zoals heftrucks, autolaadkranen, rijplaten, traplopers, verreikers en tilhulpen.

Vele projecten zijn in de afgelopen jaren door de groep Industriële Verhuizingen uitgevoerd voor zowel grote als kleine klanten.

Of het nu gaat om het verwijderen van warmtewisselaars in moeilijk toegankelijke ruimtes, het plaatsen van schakelkasten bij chemische complexen of in computercentra, Zwatra Transport klaart de klus naar tevredenheid van de opdrachtgever. Snel, vakkundig en conform de gemaakte afspraken.

Ook voor het verplaatsen en verhuizen van bijvoorbeeld metaalbewerkingsmachines of houtbewerkingsmachines bent u bij Zwatra Transport aan het juiste adres. Dankzij de juiste materialen en het vakmanschap worden deze machinetransporten goed uitgevoerd.

Bij het opbouwen en inrichten van hightech ruimtes biedt Zwatra met de groep Industriële Verhuizingen de juiste oplossing. Flexibel, betrouwbaar en veilig.

Voor de grote elektriciteitsbedrijven heeft Zwatra Transport transformatoren geplaatst en verplaatst door geheel Nederland. Grote en kleine transformatoren, nieuw en gebruikt. Zwatra Transport ontzorgt de klanten en verzorgt het gehele logistieke traject inclusief de noodzakelijke ontheffingen en vergunningen.