• Zo doen wij dat!

    Hét adres voor: (intern) transport en opslag van transformatoren, kasten en machines, dé- en montage en installatie van projecten in de energiesector en volledig projectmanagement.

  • Zo doen wij dat!

    Wij beschikken over: Moderne interne transportmiddelen, diverse soorten hijs- en hefmiddelen, VCA-gecertificeerd personeel, transport met eigen wagens met autolaadkranen en diverse soorten type trailers

  • Zo doen wij dat!

    Wat kun je van ons verwachten: duidelijke calculatie, project management, opslag van materialen, regelen aan-en afvoer van materialen op werkplaats en opstellen hijsplan, duidelijke planning, TRA en RI&E.

Over Zwatra Industriële Verhuizingen

Gehele coördinatie van industriële verhuizingen

Zwatra industriële verhuizingen verzorgt de gehele coördinatie van projecten. Dat begint bij het aanvragen van de vergunningen en eindigt pas als alles op de juiste plaats staat. Het doel is om de opdrachtgever alle zorgen van de industriële verhuizingen uit handen te nemen. Wij hebben niet alleen de juiste transporteurs, projectleiders, uitvoerders en riggers, maar ook de juiste materialen, zoals heftrucks, autolaadkranen, rijplaten, traplopers, verreikers en tilhulpen.

Wij hebben in de afgelopen jaren vele projecten mogen uitvoeren, voor zowel grote als kleine klanten.

Of het nu gaat om het verwijderen van warmtewisselaars in moeilijk toegankelijke ruimtes, het plaatsen van schakelkasten bij chemische complexen of in computercentra, Zwatra Industriële Verhuizingen klaart de klus naar tevredenheid van de opdrachtgever. Snel, vakkundig en conform de gemaakte afspraken.

Ook voor het verplaatsen en verhuizen van bijvoorbeeld metaalbewerkingsmachines of houtbewerkingsmachines bent u bij Zwatra Industriële Verhuizingen aan het juiste adres. Dankzij de juiste materialen en het vakmanschap worden deze machinetransporten goed uitgevoerd.

Bij het opbouwen en inrichten van hightech ruimtes bieden wij de juiste oplossing. Flexibel, betrouwbaar en veilig.

Voor de grote elektriciteitsbedrijven heeft Zwatra Industriële Verhuizingen transformatoren geplaatst en verplaatst door geheel Nederland. Grote en kleine transformatoren, nieuw en gebruikt. Wij ontzorgen de klanten en verzorgen het gehele logistieke traject inclusief de noodzakelijke ontheffingen en vergunningen.