• Transport = Teamwork

  De juiste autolaadkraan voor elke klus!

 • Transport = Teamwork

  Boerman Transport is dé autolaadkraan specialist.

  Units vervoeren en plaatsen? Transport van prefab producten, steigers, machines, bekistingen, staal, bomen of andere bouwgerelateerde producten?

  Boerman Transport heeft de oplossing in huis!

 • Transport = Teamwork

  Vervoer van droge bulkstoffen met kipper of onderlosser? Boerman Transport heeft de logistieke oplossing.

Autolaadkraan vervoer / Transport met autolaadkraan

Vervoer van units? Vervoer van bouwmateriaal? Transport van machines? Transport en hijsen van constructies? Plaatsen van glas met autolaadkraan? Lastig hijswerk met laadkraan? Onze dagelijkse kost!

Een van de eerste autolaadkranen in Nederland was in het bezit van Boerman Transport. Sinds dat moment zijn kraanwagens aanwezig in de vloot van Boerman Transport. Binnen de huidige vloot zijn een groot aantal laadkranen te vinden. Wij zijn dan niet voor niets autolaadkraan specialist.

Van trekkers met kraan (capaciteiten kraantrekkers tot 135 ton / meter) tot bakwagen met kraan (capaciteiten tot 85 ton / meter). Een aantal kranen zijn voorzien van lier en of JIB (extra deel voor groter bereik). Ook lagere autolaadkraan capaciteiten zitten in ons assortiment. Zo hebben we voor elke klus met een laadkraan een oplossing.

In ons magazijn zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar zoals pallethaak en manbak. Ook zijn er hulpmiddelen die wij kunnen meenemen om goederen binnen te plaatsen (hondjes, heftruck en rollers). Onze specialisten adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden, neem contact met ons op!

Meer informatie Contact opnemen

autolaadraan met jib en lier