• Teamwork

    Elk (ver)plaatsingproject in de zorg, het onderwijs of het bedrijfsleven is bij ons in goede handen!

  • Teamwork

    Werken met Plus Unit Service is werken met ervaren, uiterst deskundige unitspecialisten. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord!

  • Teamwork

    Voor onderhoud aan uw semi-permanente ruimtes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het onderhoud aan alle merken. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Plus Unit Service

Plus Unit Service is al ruim 20 jaar uw betrouwbare, merkonafhankelijke partner als het gaat om semipermanente huisvesting en mobiele units. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op partnerschap. Wij leveren een grote diversiteit aan diensten waarbij uw wensen, en het realiseren hiervan, centraal staan. Vanaf klein onderhoud aan tijdelijke units tot turn key unitbouw projecten zijn wij dé partij. Met onze kennis dragen wij graag bij aan het realiseren van uw project waarbij budget, kwaliteit en planning te allen tijde de aandacht krijgen die ze verdienen. Plus Unit Service kent een zogenaamde ‘platte’ organisatie waardoor wij met korte lijnen en een pragmatische aanpak op doortastende wijze uw vraagstukken invullen en oplossen. Tijdelijke huisvesting vraagt vaak een snelle aanpak. Onze organisatie en strategische partners zijn hier volledig op ingericht. Of het nu sober en functioneel moet zijn of dat er juist aandacht moet worden gegeven aan specifieke afwerkingsniveaus. Wij staan voor u klaar!

Betrouwbaar, snel en flexibel.

Jarenlange expertise van onze medewerkers en staf in de tijdelijke huisvestingsbranche.

Leveranciers onafhankelijk (we werken met alle merken/producenten).

Persoonlijke benadering.

Vooraf opname op locatie gevolgd door een duidelijke offerte.

Opslagmogelijkheden op één van onze locaties of interim locaties, dus landelijke dekking.

Strakke planning.

Optimale logistieke afstemming.

Beschikking over een ruime transportvloot, desgewenst met autolaadkraan tot 135 ton/meter.

Bouwaanvraag.

VCA* gecertificeerd.

NEN 3140.

Erkend leerbedrijf.

CO2 Prestatieladder.

Volledig uitgeruste servicebussen voor alle voorkomende unit werkzaamheden.

Projecten

Hieronder enkele voorbeelden van projecten die wij mochten uitvoeren.

Over Plus Unit Service

Dé merkonafhankelijke partner als het gaat om semipermanente huisvesting. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op partnerschap. Wij leveren een grote diversiteit aan diensten waarbij uw wensen, en het realiseren hiervan, centraal staan. Vanaf klein onderhoud tot turn key projecten zijn wij dé partij; vanaf het 1e schetsontwerp tot de feitelijke oplevering. Met onze kennis dragen wij graag bij aan het realiseren van uw project waarbij budget, kwaliteit en planning ten allen tijden de aandacht krijgen die ze verdienen.