• Transport = Teamwork

    Van oudsher is De Jong Transport specialist in de Europoort Botlek, op de Maasvlakte en in haven van Rotterdam, voor autolaadkraan werk en snel transport.

  • Transport = Teamwork

    De Jong Transport heeft een ruim assortiment aan autolaadkranen beschikbaar, die allen voorzien zijn van de TÜV keuring en gecertificeerde machinisten.

Sneltransport | Koeriersdienst

Voor spoedleveringen door heel Europa staan onze vakkundige koeriers tot uw beschikking. Hieronder een kort overzicht van het beschikbare materieel.

 

Bus

Laadruimte laadlengte van 3 meter. Laadvloerhoogte van 54 centimeter. Laadvloerbreedte van 1,73 meter. Binnenhoogte van 1,82 meter. Nuttig laadvermogen van 1250 kilogram. Laadvloerbreedte (tussen de wielkasten) van 1,58 meter. Bereikbaar via een schuifdeur aan de zijkant en twee openslaande deuren aan de achterzijde. Geschikt voor sneltransporten. Achter de bus kan een aanhangwagen worden gehangen met een totaal gewicht tot 1500 kilogram.

Open bestelwagen

Laadbak heeft een laadlengte tot 4,50 meter. Laadvloerhoogte van 95 centimeter. Laadvloerbreedte 2,10 meter. Laadvermogen variërend van 1000 tot 1600 kilogram. Laadbak is voorzien van zijboorden voor losse materialen en kleine onderdelen. Uitgerust met een laadklep geschikt voor het laden van stukken met een gewicht tot 750 kilogram. Het kopschot is voorzien van een kogelkoppeling voor het vastzetten van klein rollend materieel. Daarnaast heeft elk kopschot een rek beschikbaar waardoor langere lengtes geladen kunnen worden. Achter de bestelwagen kan een aanhangwagen worden gehangen met een totaal gewicht tot 1.500 kilogram.

Aanhangwagen

Achter ons trekkend materieel kan een aanhangwagen worden gekoppeld. Lengte 4,5m. Laadvermogen 2000 kilogram.