• Transport = Teamwork

    Van oudsher is De Jong Transport specialist in de Europoort Botlek, op de Maasvlakte en in haven van Rotterdam, voor autolaadkraan werk en snel transport.

  • Transport = Teamwork

    De Jong Transport heeft een ruim assortiment aan autolaadkranen beschikbaar, die alle voorzien zijn van de TÜV keuring en gecertificeerde machinisten.

Sneltransport | Courier

Voor spoedleveringen door heel Europa staan onze vakkundige koeriers tot uw beschikking. Hieronder een kort overzicht van het beschikbare materieel.

 

Bus

Laadruimte laadlengte van 2,30 meter Laadvloerhoogte van 53 centimeter Laadvloerbreedte van 1,62 meter Binnenhoogte van 1,37 meter Nuttig laadvermogen van 1090 kilogram Laadvloerbreedte (tussen de wielkasten) van 1,21 meter Bereikbaar via een schuifdeur aan de zijkant en twee openslaande deuren aan de achterzijde. Geschikt voor sneltransporten. Achter de bus kan een aanhangwagen worden gehangen met een totaal gewicht tot 1500 kilogram.

Gesloten bestelwagen

Laadbak/ruimte Laadlengte van 4,20 meter Laadvloerhoogte van 95 centimeter Laadvloerbreedte van 2,10 meter Binnenhoogte variërend van 2 tot 2,10 meter Laadvermogen variërend van 1.100 tot 1.560 kilogram Laadbak is voorzien van achterdeuren en optioneel met een schuifzeil aan een (1) zijkant De lading kan via het dak (schuifbaar) geladen en gelost worden

Open bestelwagen

Laadbak laadlengte variërend van 3,35 tot 4,20 meter Laadvloerhoogte van 95 centimeter Laadvloerbreedte varierend van 1,90 tot 2,20 meter Laadvermogen van 1400 kilogram Laadbak is voorzien van zijboorden voor losse materialen en kleine onderdelen Uitgerust met een laadklep geschikt voor het laden van stukken met een gewicht tot 750 kilogram Het kopschot is voorzien van een kogelkoppeling voor het vastzetten van klein rollend materieel. Achter de bestelwagen kan een aanhangwagen worden gehangen met een totaal gewicht tot 1.500 kilogram