• Transport = Teamwork

    Van oudsher is De Jong Transport specialist in de Europoort Botlek, op de Maasvlakte en in haven van Rotterdam, voor autolaadkraan werk en snel transport.

  • Transport = Teamwork

    De Jong Transport heeft een ruim assortiment aan autolaadkranen beschikbaar, die allen voorzien zijn van de TÜV keuring en gecertificeerde machinisten.

Autolaadkraan | open

Autolaadkraan | Open en Exceptioneel transport

De transportspecialisten van De Jong Transport staan al jaren 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking.

De Jong Transport beschikt over een wagenpark wat bestaat uit veel combinaties die selfsupporting zijn doordat de vrachtwagens over een eigen laadkraan beschikken. De Jong Transport heeft de beschikking over een compleet programma aan autolaadkranen welke varieert van 26 ton/meter tot en met 100 ton/meter.

Daarnaast bestaat het wagenpark uit een flink aantal eenheden waarmee buitenmaatse ladingen vervoerd kunnen worden, zogenaamd exceptioneel transport. Hieronder kunt u meer informatie vinden over ons materieel.

Bakwagen met kraan

Laadbak varierend van 6,5 tot 8 meter lengte; Laadbakhoogte varierend van 99 tot 105 centimeter; Laadvermogen varierend van 12.500 tot 15.800 kilogram; Voorzien van twistlockaansluitingen en kogelkoppeling voor het vastzetten van rollend materieel (dissel); Autolaadkraan capaciteiten variërend van 26 tot 65 ton/meter; Mastlengtes variërend van 10 tot 20 meter; Onze kraanwagens zijn allemaal voorzien van evenaars; Enkele autolaadkranen zijn voorzien van 1 of 2 mechanische schuifdelen (beperkt de hijshoogte). De bakwagen kraan kan desgewenst voorzien worden van een aanhanger (6,5-11m lengte).

Bakwagen met kraan + JIB & lier

Bakwagen met 62 t/m of 60t/m autolaadkraan met JIB & lier. TÜV gekeurd, ADR gekeurd. 1 exemplaar is voorzien van unieke voorafstempeling (zonder verlies van laadbak lengte).

Trekker kraan

Autolaadkraan capaciteiten varierend van 26 tot 100 ton/meter; Mastlengtes varierend van 13 tot 17 meter; Hijsvermogen/afstand: varierend van 16.500 kilogram op 4,5 meter tot 4.000 kilogram op 17 meter; Autolaadkranen zijn allen voorzien van evenaars; Enkele autolaadkranen zijn voorzien van 1 of 2 mechanische schuifdelen (beperkt de hijshoogte); Laadbak 4-assige trekker met 100 ton/meter autolaadkraan kan voorzien worden van een laadbak van 3 x 2,5 meter, de laadbakhoogte is 125 centimeter en het laadvermogen 4.500 kilogram.

Huurtrailer (wisseltrailer)

Wisseltrailer ten behoeve van mobiele opslag bij de shop, de schilder en op site. Te huren per dag, week, maand of project.

Vlakke trailer

Laadvloerlengte varierend van 12 tot 26 meter; Laadvloerhoogte van 130 tot 145 centimeter; Laadvermogen varierend van 30.000 tot 35.000 kilogram; Voorzien van twistlocks voor 20, 30, 35, 40 en 45 foot containers; Zeer wendbaar door stuurbare assen, die tevens onafhankelijk van de trekker bestuurd kunnen worden; Optioneel te voorzien van zijboorden voor ladingen die bestaan uit losse en kleine onderdelen.

Huiftrailer

Een huiftrailer die niet alleen met de laadklep maar ook met de laadkraan van de trekker beladen kan worden. Door het openschuiven van de voorzijde van de kap ontstaat een ruimte van 3½ meter waardoor lading op/in de trailer geplaatst kunnen worden. Selfsupporting met laden en lossen én gesloten vervoerd.

Dieplader

De dieplader is door verbredingsstukken, een uitschuifbare kuip tot 13,10 meter en een afneembare nek veelzijdig inzetbaar. Zo worden er shovels, lepelkranen, bulldozers, heftrucks en ander rollend materieel mee vervoerd. Deze voertuigen kunnen zelfstandig de dieplader op- en af rijden. Daarnaast past er allerlei extreem hoge lading op.

Semi dieplader

aadvloerlengte achter de zwanenhals varierend van 9,60 tot 21,50 meter Lengte zwanenhals van 4 meter, de semi-dieplader is voorzien van laadbokken zodat op het zwanenhals kan worden doorgeladen; Laadvloerhoogte achter de zwanenhals varierend van 78 tot 95 centimeter; Laadvloerhoogte op de zwanenhals varierend van 140 tot 170 centimeter; Laadvermogen varierend van 25.500 tot 34.900 kilogram; Voorzien van twistlocks voor 20, 30, 35, 40 en 45 foot containers; Zeer wendbaar door stuurbare assen, die tevens onafhankelijk van de trekker bestuurd kunnen worden; Optioneel voorzien van oprijbanen voor rollend materieel.