• Zo doen wij dat!

    Actie Radius Transport heeft een ruim assortiment aan autolaadkranen beschikbaar, die allen voorzien zijn van de TÜV keuring en gecertificeerde machinisten.

  • Zo doen wij dat!

    Voor alle sneltransporten en koeriersdiensten, zoals sneltransport, postkamer en monsterritten, tot aan het grotere distributiewerk kunt u 24/7 bij Actie Radius terecht!

  • Zo doen wij dat!

    Door onze ligging in het economische hart van Nederland, het Rotterdamse havengebied, zijn wij kind aan huis bij de chemische en petrochemische industrie.

Autolaadkraan | Open

Autolaadkraan | Open en Exceptioneel transport

De transportspecialisten van Actie Radius Transport staan al jaren 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking.

Actie Radius Transport beschikt over een wagenpark wat bestaat uit veel combinaties die selfsupporting zijn doordat de vrachtwagens over een eigen laadkraan beschikken. Actie Radius Transport heeft de beschikking over een compleet programma aan autolaadkranen welke varieert van 26 ton/meter tot en met 100 ton/meter.

Daarnaast bestaat het wagenpark uit een flink aantal eenheden waarmee buitenmaatse ladingen vervoerd kunnen worden, zogenaamd exceptioneel transport. Hieronder kunt u meer informatie vinden over ons materieel.

Bakwagen met kraan

Laadbak varierend van 6,5 tot 8 meter lengte; Laadbakhoogte varierend van 99 tot 105 centimeter; Laadvermogen varierend van 12.500 tot 15.800 kilogram; Voorzien van twistlockaansluitingen en kogelkoppeling voor het vastzetten van rollend materieel (dissel); Autolaadkraan capaciteiten variërend van 26 tot 65 ton/meter; Mastlengtes variërend van 10 tot 20 meter; Onze kraanwagens zijn allemaal voorzien van evenaars; Enkele autolaadkranen zijn voorzien van 1 of 2 mechanische schuifdelen (beperkt de hijshoogte). De bakwagen kraan kan desgewenst voorzien worden van een aanhanger (6,5-11m lengte).

Bakwagen met kraan + JIB & Lier

Bakwagen met 62 t/m of 60t/m autolaadkraan met JIB & lier. TÜV gekeurd, ADR gekeurd. 1 exemplaar is voorzien van unieke voorafstempeling (zonder verlies van laadbak lengte).

Trekker kraan

Autolaadkraan capaciteiten varierend van 26 tot 100 ton/meter; Mastlengtes varierend van 13 tot 17 meter; Hijsvermogen/afstand: varierend van 16.500 kilogram op 4,5 meter tot 4.000 kilogram op 17 meter; Autolaadkranen zijn allen voorzien van evenaars; Enkele autolaadkranen zijn voorzien van 1 of 2 mechanische schuifdelen (beperkt de hijshoogte); Laadbak 4-assige trekker met 100 ton/meter autolaadkraan kan voorzien worden van een laadbak van 3 x 2,5 meter, de laadbakhoogte is 125 centimeter en het laadvermogen 4.500 kilogram.

Huurtrailer (wisseltrailer)

Wisseltrailer ten behoeve van mobiele opslag bij de shop, de schilder en op site. Te huren per dag, week, maand of project.

Huiftrailer

Een huiftrailer die niet alleen met de laadklep maar ook met de laadkraan van de trekker beladen kan worden. Door het openschuiven van de voorzijde van de kap ontstaat een ruimte van 3½ meter waardoor lading op/in de trailer geplaatst kunnen worden. Selfsupporting met laden en lossen én gesloten vervoerd.

Semi dieplader

aadvloerlengte achter de zwanenhals varierend van 9,60 tot 21,50 meter Lengte zwanenhals van 4 meter, de semi-dieplader is voorzien van laadbokken zodat op het zwanenhals kan worden doorgeladen; Laadvloerhoogte achter de zwanenhals varierend van 78 tot 95 centimeter; Laadvloerhoogte op de zwanenhals varierend van 140 tot 170 centimeter; Laadvermogen varierend van 25.500 tot 34.900 kilogram; Voorzien van twistlocks voor 20, 30, 35, 40 en 45 foot containers; Zeer wendbaar door stuurbare assen, die tevens onafhankelijk van de trekker bestuurd kunnen worden; Optioneel voorzien van oprijbanen voor rollend materieel.