Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde bulkwagen chauffeurs, kraanwagen chauffeurs en trailer chauffeurs voor de locatie Boerman Transport in Hardinxveld. Tevens zijn wij op zoek naar vaste charters / eigen rijders voor VCT Container Transport.

Bulkwagen chauffeur bij Boerman Transport in Hardinxveld
Je bent een flexibele, representatieve chauffeur en voor jou is nachten weg zijn geen probleem. Verder zijn de woorden: betrouwbaar, gemotiveerd en positief op jou van toepassing. Het werkgebied omvat Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij vervoeren grotendeels ongevaarlijke droge bulkproducten, zoals fosfaten voor de veevoerderindustrie en grondstoffen voor de bouw. Deze transporten geschieden grotendeels volgens de GMP+ -norm. Naast het reinigen van de tank in een spoelhal verwachten wij ook dat je je bulktank handmatig uitveegt.

Kraanwagen chauffeur bij Boerman Transport in Hardinxveld
Bedienen van een zware auto-laadkraan (min. 40 ton/meter) en rijden met een (schamel)aanhanger is voor jou geen probleem. De geschikte kandidaat is in het bezit van het certificaat ‘autolaadkraan met hijsfunctie’ (TCVT) en VCA of is bereid deze te halen. Ben je makkelijk in de omgang en is improviseren je tweede natuur? Reageer dan zeker! De standplaats is Hardinxveld.

Kraanwagen chauffeur bij Boerman Transport regio Eindhoven – Weert – Hapert – Vlaanderen
Bedienen van een zware auto-laadkraan (min. 40 ton/meter) en rijden met een (schamel)aanhanger is voor jou geen probleem. De geschikte kandidaat is in het bezit van het certificaat ‘autolaadkraan met hijsfunctie’ (TCVT) en VCA of is bereid deze te halen. Ben je makkelijk in de omgang en is improviseren je tweede natuur? Reageer dan zeker!

Trailer chauffeur bij Boerman Transport in Hardinxveld
Je bent flexibel inzetbaar (open / bulk en Beamix) waarbij de nadruk ligt op het open vervoer. Voor jou is manoeuvreren op lastige (bouw)locaties én nachten weg geen probleem. Als de woorden betrouwbaar en klantgericht op jou van toepassing zijn, dan zijn wij nieuwsgierig naar je sollicitatie.

Interesse in een van deze uitdagende van functies van Boerman Transport? Wij nodigen je van harte uit om te reageren! Contactpersoon voor deze advertenties is Theo Schermers (teamleider planning), +31(0)184-612766. Direct solliciteren kan natuurlijk ook via vacature@boermantransport.nl

Vaste charters / eigen rijders VCT Container Transport
VCT Container Transport te Rozenburg (Rotterdam) zoekt per direct vaste charters / eigen rijders. Voor het transport van zeecontainers van/naar Rotterdam en Antwerpen van/naar bestemmingen in de Benelux. Goede condities, betaling binnen 3 weken, dieselclausule, wachttijden op de terminals worden betaald. Een containerchassis kunnen wij indien nodig verzorgen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Richard de Groot (planner containertransport), +31(0)181-217191 of stuur een email naar r.degroot@vct.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

Social Share Counters