Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde bulkwagen chauffeurs, kraanwagen chauffeurs en trailer chauffeurs voor de locatie Boerman Transport in Hardinxveld. Hiernaast zijn wij voor onze Bovag garage bij Boerman Transport op zoek naar een monteur.  Bij Zwatra in Delft zoeken we een planner. Voor de Jong Transport zoeken we een kraanwagen chauffeur. Tevens zijn wij op zoek naar een (assistent) planner en vaste charters / eigen rijders bij VCT Container Transport.

Bulkwagen chauffeur bij Boerman Transport in Hardinxveld
Je bent een flexibele, representatieve chauffeur en voor jou is nachten weg zijn geen probleem. Verder zijn de woorden: betrouwbaar, gemotiveerd en positief op jou van toepassing. Het werkgebied omvat Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij vervoeren grotendeels ongevaarlijke droge bulkproducten, zoals fosfaten voor de veevoerderindustrie en grondstoffen voor de bouw. Deze transporten geschieden grotendeels volgens de GMP+ -norm. Naast het reinigen van de tank in een spoelhal verwachten wij ook dat je je bulktank handmatig uitveegt.

Kraanwagen chauffeur bij Boerman Transport in Hardinxveld
Bedienen van een zware auto-laadkraan (min. 40 ton/meter) en rijden met een (schamel)aanhanger is voor jou geen probleem. De geschikte kandidaat is in het bezit van het certificaat ‘autolaadkraan met hijsfunctie’ (TCVT) en VCA of is bereid deze te halen. Ben je makkelijk in de omgang en is improviseren je tweede natuur? Reageer dan zeker! De standplaats is Hardinxveld.

Kraanwagen chauffeur bij Boerman Transport regio Eindhoven – Weert – Hapert – Vlaanderen
Bedienen van een zware auto-laadkraan (min. 40 ton/meter) en rijden met een (schamel)aanhanger is voor jou geen probleem. De geschikte kandidaat is in het bezit van het certificaat ‘autolaadkraan met hijsfunctie’ (TCVT) en VCA of is bereid deze te halen. Ben je makkelijk in de omgang en is improviseren je tweede natuur? Reageer dan zeker!

Trailer chauffeur bij Boerman Transport in Hardinxveld
Je bent flexibel inzetbaar (open / bulk en Beamix) waarbij de nadruk ligt op het open vervoer. Voor jou is manoeuvreren op lastige (bouw)locaties én nachten weg geen probleem. Als de woorden betrouwbaar en klantgericht op jou van toepassing zijn, dan zijn wij nieuwsgierig naar je sollicitatie.

Interesse in een van deze uitdagende van functies van Boerman Transport? Wij nodigen je van harte uit om te reageren! Contactpersoon voor deze advertenties is Theo Schermers (teamleider planning), +31(0)184-612766. Direct solliciteren kan natuurlijk ook via vacature@boermantransport.nl


Bedrijfswagen monteur bij Boerman Transport in Hardinxveld
Het onderhoud van het wagenpark geschiedt in onze eigen (Bovag) garage die is uitgerust met alle moderne gereedschappen en hulpmiddelen. Naast eigen wagens onderhouden onze monteurs ook voertuigen van derden. De afdeling is op zoek naar een nieuwe collega, die voor de volgende werkzaamheden zijn handen niet omdraait:
•    APK-keuringen (diploma APK-1 keurmeester is een pré)
•    inbouw en keuringen van tachografen
•    alle overige voorkomende werkzaamheden

Uiteraard zijn de benodigde diploma’s en certificaten op zak of is er bereidheid om deze te behalen.

Interesse in deze uitdagende functie bij onze technische dienst? Stuur een email naar vacature@boermantransport.nl. Contactpersoon voor deze advertentie is Marco Wigmans (hoofd technische dienst), +31(0)184-711313.


Planner bij Zwatra in Delft
Wie is onze geschikte kandidaat? Een echte regelaar, die het een uitdaging vindt om elke dag weer een logistieke puzzel op te lossen. Een man of vrouw die begrijpt dat transport geen 9 tot 5 job is. Iemand die goed kan relativeren en stressbestendig is. Daarnaast ben je accuraat in de uitvoering van je werkzaamheden en ben je servicegericht ingesteld.

Functie-eisen:
•    Beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
•    Beheersen van de Engelse en Duitse taal;
•    Kennis van Microsoft Office;
•    Ervaring met Exceptioneel of open transport is een pré;
•    Kennis van wet- en regelgeving;
•    Commerciële eigenschappen.

Interesse? Wij nodigen je van harte uit om te reageren! Inlichtingen via onze contactpersonen Gijsbert Scholten of Richard van Giesen +31(0)88-2569270. Sollicitaties via administratie@zwatra.nl


Trekker oplegger chauffeurs met kraan bij de Jong Transport in Rozenburg
Rijden met een trekker en oplegger (vlak – semi – uitschuiftrailer) is voor jou geen enkel probleem. Je bent in het bezit van een certificaat ‘autolaadkraan met hijsfunctie’ (TCVT) of wil deze graag behalen. Ben je klantgericht en collegiaal dan willen wij graag in contact met jou komen. Je kan je sollicitatie sturen aan Ton Klootwijk (bedrijfsleider), t.klootwijk@dejongtransport.nl, +31(0)181-212399


Vaste charters / eigen rijders VCT Container Transport
VCT Container Transport te Rozenburg (Rotterdam) zoekt per direct vaste charters / eigen rijders. Voor het transport van zeecontainers van/naar Rotterdam en Antwerpen van/naar bestemmingen in de Benelux. Goede condities, betaling binnen 3 weken, dieselclausule, wachttijden op de terminals worden betaald, prima werksfeer.
Een containerchassis kunnen wij indien nodig verzorgen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Christian de Leeuw (planner containertransport), +31(0)181-217191 of stuur een email naar c.deleeuw@vct.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

Social Share Counters